شاخص‌های ارزیابی عملکرد شوراهای انضباطی دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور در سال ۱۴۰۰ ابلاغ شد

۱۹ مرداد ۱۴۰۰ | ۱۲:۰۳ اصلی

شاخص‌های ارزیابی عملکرد شوراهای انضباطی دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور در سال ۱۴۰۰ با امضای دکتر وحید صرامی دبیر شورای مرکزی انضباطی دانشجویان وزارت بهداشت ابلاغ شد.

این شاخص‌ها شامل ۵ شاخص اصلی شامل: تشکیلات، امکانات، آموزش و پژوهش، دادرسی عالمانه و عادلانه و شاخص تلاش و تعامل است.

همچنین هر یک از کلان شاخص‌ها شامل زیر شاخص‌هایی است که در مجموع بالغ بر ۱۸ شاخص خرد می‌باشد.

یکی از تفاوت‌های ارزیابی عملکرد امسال نسبت به سال‌های گذشته ، تغییر اساسی در شاخص دادرسی عالمانه و عادلانه است.

گفتنی است، هر سال دبیرخانه شورای انضباطی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور بر اساس همین شاخص‌ها ارزیابی و رتبه‌بندی می‌شوند.