انتخابات مدیران مسئول نشریات دانشجوئی دانشگاه علوم پزشکی اراک برگزار گردید.

۱۲ مهر ۱۴۰۰ | ۱۲:۵۰ اصلی
انتخابات مدیران مسئول نشریات دانشجوئی دانشگاه علوم پزشکی اراک برگزار گردید.

، با تصمیم کمیته ناظر بر نشریات دانشگاه علوم پزشکی اراک، انتخابات نمایندگان مدیران مسئول نشریات جهت عضویت در کمیته ناظر بر فعالیت نشریات دانشگاه روز سه شنبه مورخ 6 مهرماه 1400 از ساعت 10 صبح لغایت 13:30 بعدازظهر بصورت مجازی در سامانه آزمون دانشگاه به نشانی: https://azmoon.arakmu.ac.ir برگزار گردید.

پس از پایان مهلت رأی گیری، جناب آقای سید هاشم حسینیان دیلمی مدیرمسئول نشریه میزانسن و جناب آقای محمدامین آزاداندیش مدیرمسئول نشریه دیدبان به عنوان اعضای اصلی و جناب آقای محمد رحیمی مدیرمسئول نشریه مینروا به عنوان عضو علی البدل انتخاب شدند.

این انتخابات با نظارت اعضای کمیته ناظر بر فعالیت نشریات دانشگاه برگزار گردید.

.