جشنواره مشارکت اجتماعی سلامت

نخستین جشنواره مشارکت اجتماعی سلامت برگزار می شود

۲۳ آبان ۱۴۰۰ | ۱۱:۱۸ اصلی اخبار اسلایدی
نخستین جشنواره مشارکت اجتماعی سلامت برگزار می شود

روابط عمومی معاونت دانشجویی فرهنگی: وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با هدف توسعه مشارکت‌های اجتماعی در حوزه سلامت، تکریم و تجلیل از اقشار مشارکت‌ها از جمله خیران، تشکل‌های مردم نهاد، گروه‌های داوطلب، شرکت‌های فعال در حوزه CSR  و گردآوری آثار و تولیدات هنری، فرهنگی، علمی و ادبی در حوزه مشارکت اجتماعی، اولین رویداد و «جشنواره مشارکت اجتماعی حوزه سلامت» را برگزار می کند.
این جشنواره بخش‌های مختلفی دارد که عموم دانشجویان و شهروندان سراسر کشور می‌توانند در آن شرکت کنند.
کار داوطلبی، مسئولیت‌پذیری اجتماعی، فردی و سازمانی، مشارکت اجتماعی در بحران‌ها، سرمایه‌گذاری اجتماعی، مشارکت اجتماعی از منظر دین، اخلاق و موانع موجود در جلب مشارکت‌های عمومی از جمله محورهای این جشنواره هستند.
علاقه مندان به شرکت در این جشنواره و یا کسب اطلاعات بیشتر، تا پایان آذرماه 1400 فرصت دارند با مراجعه به سایت جشنواره به نشانی https://festivalsph.ir  ثبت نام و آثار خود را ارسال کنند.
توضیح اینکه، مراسم اختتامیه و معرفی برگزیدگان و اهدای جوایز، اردیبهشت ماه 1401 برگزار خواهد شد.
برای دریافت فایل نحوه ارسال آثار، اینجا کلیک کنید.
برای دریافت شیوه نامه نخستین جشنواره مشارکت اجتماعی سلامت، اینجا کلیک کنید.
برای دریافت پوستر جشنواره، اینجا کلیک کنید.