بازدید سرزده دبیرکل شورای صنفی دانشجویان دانشگاه
عصر روز دوشنبه مورخه ۱۴۰۰/۱۱/۴ در دیداری سرزده، اعضای شورای صنفی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی اراک از آشپزخانه دانشگاه و روند پخت و توزیع غذا بازدید کردند.
تایید تازگی میوههای خریداری شده از بازار، نظافت توزیع و بسته بندی غذاها و انتقال به سلف خوابگاهها، نحوه بسته بندی ترشی و مخلفات، استفاده از روغن مایع درجه یک موجود در بازار و عدم استفاده از روغنهای متفرقه، وزن کشی بسته برنج ارسالی به خوابگاه ( وزن تقریبی ۲۰ کیلو برای ۴۰ نفر - هر نفر تقریبی پرسی ۴۵۰ گرم در وعده چلوکوبیده مرغ) و تست غذای امروز از جمله اقدامات صورت گرفته بود.
گزارش این بازدید جهت بهبود آشپزخانه سلف سرویس دانشجویی دانشگاه و ادامه روند بهبود کیفیت به دکتر جمالیان ریاست محترم دانشگاه، دکتر شریعتمداری معاون محترم دانشجویی دانشگاه و آقای چگینی رییس اداره تغذیه دانشجویی ارائه خواهد شد