اداره قرآن و عترت (ع)

طرح ملی تفسیر کوتاه و قطره ای قرآن کریم در ماه مبارک رمضان به صورت مجازی برگزار می شود

ویِِژه اساتید. دانشجویان ٰ کارکنان دانشگاه علوم پزشکی ‍‍
۱۷ فروردین ۱۴۰۱ | ۱۰:۲۷ اصلی اخبار اسلایدی

تفسیر

طرح ملی تفسیر کوتاه و قطره ای قرآن کریم در ماه مبارک رمضان به صورت مجازی، تفسیر سوره های لقمان و حجرات حجت الاسلام و المسلمین استاد قرائتی، ویژه کارکنان، اساتید و دانشجویان دانشگاههای علوم پزشکی برگزار می شود.

این طرح از ۱۴ فروردین ماه آغازشده‌است و تا ۱۱ اردیبهشت ادامه خواهد داشت و زمان برگزاری آزمون پایان دوره ۲۹ و۳۰ اردیبهشت خواهد بود.

ساعت خاصی در این طرح در نظر گرفته نشده است و برای سهولت شرکت کنندگان هر ساعتی که افراد بتوانند وارد سایت می‌شوند و فیلم همان روز را مشاهده کنند.

گفتنی است؛ درپایان طرح آزمون برگزارمی‌شودوگواهینامه معتبر آموزشی به قبول شدگان به ارزش ۲۴ ساعت از سوی دارالقرآن کریم اعطا می‌گردد.

زمان برگزاری دوره : ۱۴۰۱/۱/۱۴  لغایت ۱۴۰۱/۲/۱۱

زمان برگزاری آزمون پایان دوره : ۲۹ و ۳۰  اردیبهشت ۱۴۰۱

ثبت نام از طریق سامانه ملی آموزش مجازی قرآن و عترت (علیهم السلام):   Lms.telavat.ir