اداره قرآن وعترت

بر گزاری محفل انس با قرآن کریم درمسجد حضرت فاطمه (س) مجتمع دانشگاهی پیامبر اعظم (ص)

۰۴ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۱۲:۲۸ اصلی

به همت معاونت فرهنگی _ دانشجویی و اداره قرآن و عترت (ع) و کانون قرآن و عترت (ع) محفل انس با قرآن کریم به مدت سه روز ، ماه مبارک رمضان درتاریخ های ۱۴۰۱/۱/۲۸روز یک شنبه ، ۱۴۰۱/۰۱/۳۱ روز چهارشنبه ،۱۴۰۱/۲/۴ روز یک شنبه با حضور جمعی از قاریان دانشگاه و قاریان استان برگزار گردید .در این مراسم استاد مجید جیریایی ، استاد مجید جدیدی و استاد محمد رضا عسگری تلاوت نمودند و جمع کثیری از اساتید ، کارکنان و دانشجویان در این مراسم شرکت نمودند ، همچنین تعداد کثیری نیز از طریق فضای مجازی این مراسم را دنبال و از این تلاوت ها بهره مند شدند.

لازم به ذکر است این محفل نورانی و قرآنی با هدف ایجادفرصتی جهت بهره گیری هرچه بیشتر از گنجینه های الهی و نشر فرهنگ قرآنی برگزارشد.