برگزاری کارگاه عمومی با موضوع مدیریت در نشریات دانشجویی دردانشگاه علوم پزشکی اراک

گروه مخاطبین:دانشجویان برگزاری کارگاه عمومی  نشریات  دانشگاهی
۳۱ خرداد ۱۴۰۱ | ۱۱:۴۶ اصلی

:با  همت اداره فرهنگی معاونت فرهنگی و دانشجویی، کارگاه آموزشی عمومی با موضوع مدریت در نشریات دانشجویی و دانشگاهی روزهای دوشنبه ۳۰ خرداد ماه ۱۴۰۱ از ساعت ۱۷ الی ۱۹برگزار گردید.

در این کارگاه آموزشی که با حضور دانشجویان علاقه مند در حوزه نشریات دانشگاهی برگزار شد استاد امیر هوشنگ قلندری از فعالین حوزه نشریات، خبر و روزنامه نگاری مباحثی چون مدیریت در نشریات دانشجویی و چگونگی نشر و چاپ نشریات را مطرح نمود.

در این جلسه قلندری گفت: مدیریت نشریات در واقع مدیریت به کارگیری بهینه امکانات برای رسیدن به نتیجه مطلوب می باشد.

ایشان افزودند: صاحبان نشریات می توانند نشریه خود را به صورت الکترونیکی و در فضای مجازی نیز انتشار دهند و همچنین به توضیح اجمالی و دسته بندی نشریات الکترونیک به چندرسانه ای و پادکست و غیره پرداختند.

در پایان این کارگاه، استاد قلندری با مشارکت شرکت کنندگان، برخی نشریات الکترونیکی را مورد نقد و بررسی قرار دادند.