برگزاری کارگاه تخصصی  نشریات  دانشگاهی

۰۴ تیر ۱۴۰۱ | ۱۰:۰۷ اصلی
برگزاری کارگاه تخصصی  نشریات  دانشگاهی

با  همت اداره فرهنگی معاونت فرهنگی و دانشجویی، کارگاه آموزشی تخصصی با موضوع گرافیک و مبانی بصری در نشریات دانشجویی و دانشگاهی روز چهارشنبه ۱ تیر ماه ۱۴۰۱ از ساعت ۱۸ الی ۲۰ برگزار گردید.

در این کارگاه آموزشی که با حضور دانشجویان علاقه مند در حوزه نشریات دانشگاهی برگزار شد استاد امیر هوشنگ قلندری از فعالین حوزه نشریات، خبر و روزنامه نگاری مباحثی چون اصول مهم و تاثیرگذار در طراحی گرافیکی را مطرح نمود.

در این جلسه قلندری گفت: گرافیک نشریات تاثیر بسزایی در جلب توجه مخاطب به نشریه و جذب و افزایش انگیزه مخاطب برای خواندن نشریات را دارد.

ایشان افزودند: زیبایی بصری نشریات معرف ماهیت وکلیات کار نشریه است و تا حدودی چارچوب و مواضع نشریه را برای مخاطب معرفی می کند و بر این اساس با استفاده از خلاقیت و ابتکار هنری، نشریه را به سمت اهداف و آرمان خود سوق داد.

در پایان این کارگاه، استاد قلندری با مشارکت شرکت کنندگان، مقدمات کار با نرم افزارهای گرافیکی را ارائه دادند