بازدید دکتر مخلص الائمه استاندار مرکزی، دکتر امانی رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک ،دکتر بیات معاون فرهنگی دانشجویی و دیگر مسئولین از روند پیشرفت خوابگاه ۲۴۰ نفره و خوابگاه متاهلی دانشگاه

۰۴ تیر ۱۴۰۲ | ۱۰:۳۲ اصلی

دکتر مخلص الائمه با تأکید بر اینکه ایجاد سطح رفاه جهت دانشجویان متاهل علاوه بر اینکه یک وظیفه قانونی است بر ما حجت شرعی نیز دارد و تاکید کرد هرچه سریعتر موانع موجود در تغییر کاربری برطرف گردد تا در اسرع وقت خدمت رسانی به دانشجویان متاهل آغاز گردد.
استاندار مرکزی در ادامه ضمن بازدید از خوابگاه ۲۴۰ نفره در جریان روند فعالیت های صورت گرفته جهت احداث این خوابگاه نیز قرار گرفت و مقرر شد با توجه به اعتبار در نظر گرفته شده در سفر ریاست جمهوری نسبت به تامین اعتبار جهت آماده سازی خوابگاه برای شروع ترم تحصیلی مهرماه اقدامات لازم صورت گیرد .
دکتر امانی ؛ رئیس دانشگاه و قرارگاه جوانی جمعیت دانشگاه علوم پزشکی اراک با اشاره به اهمیت الگوی جوانی جمعیت یکی از اهداف تاسیس خوابگاه متاهلی را حمایت از جوانان دانشجو دانست و تاکید کرد دانشگاه علوم پزشکی اراک به عنوان یکی از دستگاه های اجرایی طرح جوانی جمعیت تمام تلاش خود را برای ارائه خدمات رفاهی به دانشجویان متاهل و حمایت از آنها بکار خواهد گرفت و سرعت در پیشرفت روند کار همراه با کیفیت مورد تاکید وی بود .
دکتر بیات معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه در خصوص فرایند تغییر کاربری ساختمان شهید سلیمانی با اشاره به اینکه در مجموع ۱۹ سوئیت ویژه دانشجویان متاهل آماده سازی می‌گردد خواستار تامین اعتبار از طریق استانداری مرکزی و حمایت های همه جانبه شد.
در پایان استاندار مرکزی از مسئولین دست اندر کار این دو پروژه دانشجویی تقدیر کرد .

.