برگزاری دومین جلسه کارگروه حجاب وعفاف معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی اراک

۰۷ تیر ۱۴۰۲ | ۰۹:۰۳ اصلی

دکتر بیات ؛ معاون فرهنگی دانشجویی گفت : برای رسیدن به هدف مطلوب که همان روش درست ارتباط و تاثیرگذار با دانشجو است ، باید تلاش کنیم . وی در ادامه افزود ؛ در این راه کار تحقیقاتی و پژوهشی نقش به سزایی دارد و با همکاری و تعامل دو طرفه می توانیم راه رسیدن به این مطلوب را هموار کنیم .
دکتر بیات در این جلسه بر نقش مهم و اساسی دانشجویان در اجرای قوانین و مقررات اشاره کرد و از کارشناسان مربوطه خواست تا با استفاده عمیق و پررنگ از حضور دانشجویان در اجرای برنامه های پیرامون عفاف و حجاب استعدادها و توانمندی های دانشجویان فعال را بکار گیرند ، به گونه ای که مجری اصلی برنامه ها دانشجو باشد چرا که تاثیر دانشجو بر هم نوعانش انکار ناپذیر است .
حضور مستمر کارشناسان فرهنگی در خوابگاه های دانشجویی نیز از جمله موارد مورد تاکید وی بود .

در ادامه دکتر جدیدی ؛ مدیر تعالی فرهنگی دانشگاه به ارائه چند مقاله در رابطه با پوشش ایرانیان در اعصار مختلف پرداخت .