راه اندازی خوابگاه متاهلی در دانشگاه علوم پزشکی اراک در راستای حمایت از طرح جوانی جمعیت

۰۶ آبان ۱۴۰۲ | ۰۹:۱۱ اصلی

دکتر امانی در حاشیه افتتاح سرای دانشجویی ریحانه و خوابگاه متاهلی دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: یکی از سیاست های دولت سیزدهم در راستای حمایت از جوانی جمعیت، افزایش خوابگاه های متاهلی است که در اکثر دانشگاه ها شروع شده و در دانشگاه علوم پزشکی اراک با تغییر کاربری که در ساختمان اداری داشتیم، این امر به خوبی صورت پذیرفت.
وی افزود: با مبلغ حدودا ۱۱ میلیارد تومان، ۱۹ سوئیت متاهلی در متراژهای مختلف آماده شده که در ماه آینده تقدیم دانشجویان خواهد شد.
دکتر امانی با اشاره به راه اندازی سرای ریحانه، ادامه داد: سرای دانشجویی ریحانه نیز با یک کار جهادی و در کمتر از ۶ ماه از ابتدای سالجاری با ظرفیت پذیرش ۳۵۰ دانشجو با امکانات مناسب در اختیار دانشجویان قرار گرفته است.
وی خاطرنشان کرد: این پروژه با مبلغ ۹۳ میلیارد تومان هزینه ساخت و ۷ میلیارد تومان هزینه تجهیزات به مدار خدمت وارد شده و در اسرع وقت نیز، کلیه نواقص و مشکلات موجود در آن برطرف خواهد شد.