برگزاری کلاسهای توجیهی و آموزشی در خصوص قوانین و مقررات انضباطی ویژه نودانشجویان ورودی ۱۴۰۲

۲۴ آبان ۱۴۰۲ | ۱۴:۴۶ اصلی

این کلاسها که از تاریخ ۱۴۰۲/۸/۶ به تفکیک برای ۱۶ رشته ورودی مهر ماه سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲ شامل رشته های : پزشکی ، مامایی،پرستاری،علوم آزمایشگاهی ،هوشبری،اتاق عمل، پرتوشناسی،پرتودرمانی،بهداشت عمومی،بهداشت حرفه ای ،بهداشت محیط ،ناپیوسته بهداشت عمومی ،کاردرمانی،شنوایی شناسی،گفتار درمانی و دندانپزشکی برگزار شد.

به گزارش اراک مفدا : در راستای پیشگیری از بروز تخلفات دانشجویی در سطح دانشگاه ، مطابق روال سالهای قبل از کرونا ،شورای انضباطی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی اراک اقدام به برگزاری کلاسهای توجیهی و آموزشی در خصوص قوانین و مقررات انضباطی دانشجویان کرد.

در این کلاس ها در خصوص جایگاه شورای انضباطی در دانشگاه ، انواع تنبیه های صادره از سوی شوراهای انضباطی و انواع تخلفات مطابق شیوه نامه انضباطی مباحثی مطرح شد .

همچنین درباره عواقب ناشی از وجود سابقه انضباطی برای دانشجویان نو ورود توضیحاتی ارائه شد.در پایان، دبیر شورای انضباطی پاسخگوی پرسشهای مطرح شده از سوی دانشجویان نو ورود بود .