نشست شورای فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی اراک برگزار شد

برنامه های برگزار شده فرهنگی، باید نتیجه و بازخورد مثبتی داشته باشند.
۱۴ آذر ۱۴۰۲ | ۱۵:۰۲ اصلی
نشست شورای فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی اراک برگزار شد

نشست شورای فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی اراک با حضور رئیس دانشگاه و اعضای شورای فرهنگی با محوریت بررسی و ارتقا کیفیت برنامه های فرهنگی دانشگاه برگزار شد.

دکتر امانی ضمن قدردانی از برگزار کنندگان برنامه های فرهنگی به ویژه اردوهای جهادی گفت: مسائل فرهنگی و ضرورت هم افزایی بخش های مختلف دانشگاه برای رسیدن به جایگاه مطلوب فرهنگی از جمله مسئولیت ها و رسالت های دانشگاه است و برنامه های برگزار شده فرهنگی، باید نتیجه و بازخورد مثبتی داشته باشند.

وی افزود: برنامه ها باید براساس اهداف و رسالت های دانشگاه و همچنین در چهارچوب قوانین و مقررات وزارت بهداشت اجرا شوند و در این میان باید از افکار و نظرات دانشجویان نیز استفاده شود.

در ادامه، حاضران در جلسه، نظرات و دیدگاه های خود را نسبت به فعالیت های آتی کانون ها و تشکلات دانشجویی به ویژه برگزاری اردوهای جهادی مطرح و مدیر امور بین الملل دانشگاه نیز در خصوص برگزاری برنامه های فرهنگی برای دانشجویان بین الملل و چالش ها و مسائل موجود در این حوزه گزارشاتی را اعلام کرد.

کلیدواژه‌ها: نشست شورای فرهنگی دکتر امانی