پیام تبریک مدیر فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی اراک به مناسبت روز دانشجو

۱۸ آذر ۱۴۰۲ | ۱۰:۴۶ اصلی
پیام تبریک مدیر فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی اراک به مناسبت روز دانشجو

دکتر علی جدیدی مدیر فرهنگی دانشگاه در پیامی روز دانشجو را تبریک گفت ؛
متن پیام تبریک وی به شرح ذیل آمده است :

شانزدهم آذر؛ یاد آور خودآگاهی و خودباوری فرزندان غیور و شجاع ملت ایران در دانشگاهها برای دفاع از ملت و میهن است.
بی تردید نقش اثر گذار دانشجویان در حوادث سیاسی تاریخ معاصر ایران و انقلاب اسلامی، نشان از بصیرت سیاسی و نقطه عطف حضور دانشجویان در فضای مطالبه گری جامعه است.
دانشجوی آگاه با الهام از سیره سیاسی الهی امام امت، نصایح رهبر فرزانه انقلاب و حرکت در خط سرخ شهادت توانسته است دور از هیاهوی تبلیغاتی دشمنان، استقلال طلبی، آزادی خواهی و استکبار ستیزی خود را حفظ کند.
۱۶ آذر ماه را به عنوان نماد آزادگی و استکبار ستیزی دانشجو گرامی داشته و ضمن تبریک این روز به تمام دانشجویان به خصوص دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی اراک و استان مرکزی ، توفیقات روزافزون عزیزان را در عرصه فعالیت‌های علمی، پژوهشی، فرهنگی و اجتماعی از خداوند متعال خواستارم .

من الله التوفیق
                           دکتر علی جدیدی