نشست هم اندیشی رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک با کارکنان معاونت دانشجویی و فرهنگی

۱۹ آذر ۱۴۰۲ | ۰۹:۵۶ اصلی
نشست هم اندیشی رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک با کارکنان معاونت دانشجویی و فرهنگی

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک در این دیدار، گفت: همه همکاران در تمامی حوزه های دانشگاه به صورت شبانه روزی، تلاش خود را برای ارتقا دانشگاه به کار گرفته اند و برای افزایش رضایتمندی از خدمات قابل ارائه در تمامی حوزه ها، گام برمی دارند.
وی ضمن تقدیر از تلاش های همکاران حوزه معاونت فرهنگی و دانشجویی، از همه بخش ها خواست تا با تلاش مضاعف و حرکت به سمت توسعه پایدار، در جهت پیشبرد اهداف دانشگاه پیش روند.
در ادامه این نشست، دکتر بیات معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه به ارائه گزارشی از فعالیت های صورت گرفته در حوزه های فرهنگی و دانشجویی پرداخت و خاطرنشان کرد که این معاونت با برگزاری کارگاه ها، نشست ها و جلسات و رویدادهای مختلف یکی از فعال ترین و پویاترین بخش های دانشگاه بوده است و آن را نتیجه تلاش و همدلی همکاران و دانشجویان فعال فرهنگی در مجموعه معاونت فرهنگی و دانشجویی دانست.
در پایان کارکنان این حوزه به بیان چالش ها و مسائل خود پرداخته و‌ خواستار حمایت رئیس دانشگاه در رفع موانع و مشکلات موجود شدند.