برگزاری نشست شورای خدمات دانشجویی و رفاهی دانشگاه/دانشکده‌های منطقه ۶ کشور

۱۸ دی ۱۴۰۲ | ۱۴:۴۷ اصلی
برگزاری نشست شورای خدمات دانشجویی و رفاهی دانشگاه/دانشکده‌های منطقه ۶ کشور

نشست مدیران دانشجویی و رؤسای ادارات تغذیه دانشگاه‌های قم، قزوین، اراک، البرز و دانشکده‌های ساوه و خمین روز شنبه ۱۶ دی‌ماه ۱۴۰۲ به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی قم برگزار شد.

در این نشست مباحث مرتبط با روند ارزیابی خدمات رفاهی دانشجویان، چگونگی ارزیابی عملکرد و انتخاب سرپرستان تراز سراهای دانشجویی و نحوه برگزاری جشنواره دستپخت مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

مدیران دانشجویی دانشگاه‌های قطب ۶ کشور، برگزاری نشست‌های مناطق آمایشی را فرصتی مغتنم در راستای هم‌اندیشی و تسهیل فرآیند تصمیم‌سازی مبتنی بر شرایط فرهنگی و اجتماعی دانشگاه‌های قطب برشمرده و خواستار برگزاری این نشست به‌صورت مستمر و دوره‌ای شدند.

حضور مدیران دانشجویی و رؤسای ادارات تغذیه در مراسم معنوی غبارروبی حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه(س) و شرکت در دوره آموزشی فرهنگی شهید صدرزاده و همچنین برگزاری نشست رؤسای ادارات رفاه و بازدید از خوابگاه دخترانه کوثر دانشگاه علوم پزشکی قم از دیگر بخش‌های این نشست بود.