جلسه هم اندیشی معاون فرهنگی و دانشجویی با مسئولین مرکز آموزشی، بهداشتی و درمانی ولیعصر(عج)

۲۷ مرداد ۱۴۰۳ | ۰۸:۳۲ اصلی

اولین جلسه فرهنگی با حضور معاون فرهنگی و دانشجویی، مدیر تعالی فرهنگی و فوق برنامه، رئیس مرکز آموزشی، بهداشتی و درمانی ولیعصر(عج) و کارشناسان فرهنگی دانشگاه برگزار شد.
 در این جلسه دکتر بیات ضمن خداقوت به مسئولین مرکز درمانی گفت: تدوین پیوست فرهنگی برای پروژه ها و طرح های مهم از جمله بیمارستان جدید حضرت ولیعصر (عج)، یکی از گام های مهم در مسیر شکل گیری و عملیاتی سازی و تحقق مصوبات شورای عالی انقلاب اسلامی است.

در ادامه جلسه مقرر شد که پیش نویس پیوست فرهنگی با مشارکت معاونت فرهنگی و دانشجویی و مرکز درمانی آموزشی بهداشت ولیعصر(عج) تدوین و جهت تصویب به شورای فرهنگی ارجاع گردد. از دیگر مصوبات مهم جلسه، تدوین دستورالعمل راه اندازی شورای فرهنگی بیمارستان بود که قرار شد بزودی انجام گردد.

کلید واژه ها: هم اندیشی