گفتگو با دکتر بیات معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی اراک در خصوص اقدامات فرهنگی انجام شده در تابستان سال جاری

۲۷ مرداد ۱۴۰۳ | ۰۸:۴۲ اصلی
گفتگو با دکتر بیات معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی اراک در خصوص اقدامات  فرهنگی انجام شده در تابستان سال جاری

دکتر محمد بیات معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم‌ پزشکی اراک گفت: در تابستان امسال تا به اکنون بابت برنامه های مختلف (از جمله اردوی دانش آموختگان، اردوی آموزشی و فرهنگی مثبت آرمان، اردوی با ستاره ها، جشنواره های قرآنی و...) بیش از ۲۵۰ دانشجو به مشهد مقدس اعزام نمودیم که البته در شهریور نیز ۵۰ دانشجوی دیگر (بابت برنامه جذاب سلام بر ابراهیم) به این آمار اضافه خواهند شد.

در حاشیه مراسم بدرقه کاروان پیاده روی اربعین دانشجویی از اعزام بیش از ۲۵۰ دانشجو در تابستان سال جاری در قالب طرح های مختلف فرهنگی و آموزشی به مشهد مقدس خبر داد.

دکتر بیات افزود: هزینه کلی اعزام برای هر دانشجو حدود ۳ میلیون تومان است.
اولویت اصلی ما برای هر گونه اعزام خارج استان از جمله مشهد مقدس تهیه بلیط قطار است که گاها بدلیل تکمیل ظرفیت قطارها (که از ماه ها قبل توسط رجا پیش فروش میشود) و تعداد بالای دانشجویان اعزامی، موفق به تهیه بلیط قطار نمیشویم که البته در برنامه اخیر مثبت آرمان دانشجویان دختر، با تلاش صورت گرفته توانستیم بلیط قطار مناسبی برای دانشجویان فعال فرهنگی تهیه نماییم.

امورات اجرایی و مدیریتی این اعزام ها با تلاش شبانه روزی همکارانم در مدیریت تعالی فرهنگی و فوق برنامه، مدیریت دانشجویی، مدیریت امور عمومی، حسابداری و کارپردازی انجام میشود که بر خود لازم می دانم از تلاش و کوشش همه همکاران ارجمندم صمیمانه تقدیر و تشکر نمایم .