ثبت نام وام های ویژه دانشجویان متاهل (ازدواج، تولد فرزند، ودیعه مسکن)

۱۰ مهر ۱۴۰۳ | ۱۴:۵۹ اصلی
ثبت نام وام های ویژه دانشجویان متاهل (ازدواج، تولد فرزند، ودیعه مسکن)

ثبت نام وام های ویژه دانشجویان متاهل از امروز دهم مهر آغاز و تا اول بهمن ماه ۱۴۰۳ ادامه دارد .
دانشجویان متاهل متقاضی وام ازدواج ،تولد فرزند ، ودیعه مسکن، می توانند جهت ثبت نام این تسهیلات از تاریخ 1403/07/10لغایت 1403/11/1با مراجعه به پرتال دانشگاه علوم پزشکی به ادرس (portal.srd.ir) اقدام نمایند.
 نکته مهم:

✔️ وامهای مذکور به دانشجویان شهریه پرداز تعلق نمی گیرد .

✔️ بعد از ثبت نام وام در پرتال جهت  اخذ مدارک مورد نیاز  به واحد رفاه مراجعه شود .

جهت کسب اطلاعات بیشتر با تلفن 08634173868 اداره رفاه تماس حاصل فرمایید.

شرایط اخذ وام ازدواج

1- وام ازدواج صرفا به دانشجویان دوره روزانه غیر شهریه پرداز که در حال تحصیل،عقد رسمی نموده اند، برای یک نوبت و حداکثر تا یکسال بعد از تاریخ عقدرسمی با ارائه عقدنامه دائم محضری و سرانه 25 میلیون تومان تعلق می گیرد.

2- در صورتیکه دانشجو مشمول دریافت تسهیلات مذکور می باشند ، با رعایت سایر شرایط به هر دو نفر تسهیلات ازدواج تعلق می گیرد.

شرایط اخذ تسهیلات تولد فرزند

در صورت تولد فرزند دانشجویانی که در زمان تحصیل روی داده است، به مبلغ 6 میلیون تومان "تسهیلات تولد فرزند" اعطاء می گردد.

در صورتی که زوجین دانشجو باشند این تسهیلات به هر دو نفر آنها تعلق خواهد گرفت.

شرایط اخذ وام ودیعه مسکن

ودیعه مسکن به دانشجویان متاهل دوره روزانه که در محل سکونت خانواده و یا خوابگاه های دانشجویی سکونت نداشته باشند و اجاره نامه با کدرهگیری رسمی مورد تایید ارایه نمایند، فقط برای یکبار در هر مقطع تحصیلی پرداخت می گردد.

1- جهت دریافت وام ودیعه مسکن نیاز به تعهدمحضری با دو ضامن می باشد ،دانشجویی که قبلا تعهد محضری داده است می بایست یک تعهد دیگر جهت دریافت این وام ارائه دهد.

2- به دانشجویان مقاطع کاردانی ،کارشناسی و دکترای حرفه ای بعد از گذشت یک نیمسال از شروع تحصیل و با رعایت سنوات مجاز تحصیلی، ودیعه مسکن پرداخت می گردد.

3- به دستیاران تخصصی ،دکترای تخصصی و  دکترای پژوهشی (Ph.D) و کارشناسی ارشد ناپیوسته بلافاصله بعد از شروع تحصیل ودیعه مسکن پرداخت می گردد.

4- به دانشجویانی که یک نیمسال به زمان فراغت از تحصیل آنان باقی مانده است ودیعه مسکن تعلق نمی گیرد.

5- به دانشجویانی که جدا از همسر زندگی می کنند این وام تعلق نمی گیرد.

6- در صورتی که زوجین دانشجو باشند ،به هر دو نفر آنان ودیعه مسکن (مشروط بر آنکه جمع مبلغ دریافتی آنها بیشتر از 1/5 برابر مبلغ مصوب نباشد) تعلق میگیرد، مبلغ پرداختی به دانشجوی متقاضی حداکثر 70میلیون تومان و به همسر دانشجو 35میلیون تومان می باشد.

7- به دانشجویان میهمان ودیعه مسکن تعلق نمی گیرد.

8- منزل اجاره ای می بایست ، در شهر محل تحصیل یا شهرهای حاشیه ای محل تحصیل که قابل تردد هستند باشد.

9- دانشجو می بایست نسبت به بازپرداخت ودیعه مسکن قبل از انجام مراحل فارغ التحصیلی به صورت کامل اقدام نمایند.

10- دانشجویان مقاطع ناپیوسته که ودیعه مسکن دریافت نموده اند، چنانچه متقاضی دریافت مدارک تحصیلی مقطع قبلی خود باشند، مکلفند ودیعه مسکن دریافتی را به صورت یکجا به حساب صندوق واریز نمایند.

کلیدواژه‌ها: وام دانشجویان متاهل ازدواج تولد فرزند ودیعه مسکن