برگزاری نشست گروه جهادی با مسئولین معاونت فرهنگی و دانشجویی

۲۲ اسفند ۱۴۰۳ | ۱۴:۵۵ اصلی
تعداد بازدید:۳۲
برگزاری نشست گروه جهادی با مسئولین معاونت فرهنگی و دانشجویی

جلسه هماهنگی و برنامه ریزی برای برگزاری اردوی جهادی سال آتی با حضور مسئولین گروه جهادی مهاجر و کانون جهادی شهید حججی با دکتر الماسی، معاون فرهنگی و دانشجویی، دکتر غریبی، مدیر تعالی فرهنگی و دیگر کارکنان اداره فرهنگی در دفتر معاونت برگزار شد. این نشست با هدف ساماندهی اقدامات عملیاتی و افزایش هماهنگی جهت برگزاری هر چه بهتر اردوی جهادی برگزار شد.  

در ابتدای جلسه، توسط ستاری فر، مسئول گروه گزارشی از اردوی اخیر جهادی ارائه شد و سپس دکتر الماسی به لزوم تقویت هماهنگی ها در برگزاری اردوهای جهادی و گسترش این فعالیت های خدمت رسانی اشاره کردند.

 در ادامه دکتر غریبی با اشاره به ضرورت توسعه خدمات رسانی در مناطق کم برخوردار، بر اهمیت طراحی برنامه ای منسجم و مبتنی بر نیازسنجی دقیق گروه های هدف تأکید کرد.

برنامه ریزی برگزاری اردوی جهادی اردیبهشت ۱۴۰۴، تقدیر از اساتید و خادمین جهادی از جمله محورهای این نشست بود.

کلیدواژه‌ها: قرارگاه جهادی مهاجر اردوی جهادی شهید حججی