ثبت نام اینترنتی خوابگاه برای نیمسال دوم ۹۸

۰۹ آذر ۱۳۹۸ | ۱۲:۱۰ اصلی اخبار اسلایدی
ثبت نام اینترنتی خوابگاه برای نیمسال دوم ۹۸

به اطلاع دانشجویان متقاضی خوابگاه می رساند از تاریخ  98/09/10 لغایت 98/09/30   به پورتال معاونت دانشجویی فرهنگی / ثبت نام تسهیلات دانشجویی مراجعه و ضمن  دقت لازم به نکات مشروحه ذیل  اقدام به ثبت نام نمایند.

1. به دانشجویانی که فاقد تعهد محضری می باشند خوابگاه داده نمی شود.
  2. عدم ثبت نام در موعد مقرر به منزله انصراف از خوابگاه می باشد .
  3. نتایج در خواست دانشجویان در اواخر دی ماه  در پورتال معاونت دانشجویی فرهنگی اعلام خواهد شد.
  4. مسئولین خوابگاه مجاز به پذیرش درخواست کتبی از دانشجویان نمی باشند .
  5. تنها دانشجویان دانشکده بهداشت و توانبخشی مجاز به ثبت نام در خوابگاه اخوت می باشند و سایر دانشجویان پسر باید درخواست خود را برای خوابگاه امام رضا(ع)  ثبت نمایند .
  6. دانشجویانی که موفق به ثبت درخواست اینترنتی نشوند ، می توانند در مهلت تعیین شده به اداره امور خوابگاهها مراجعه و یا با شماره  33127618  تماس بگیرند .

دانشجویان زیر دارای اولویت واگذاری خوابگاه نمی باشند :

الف - ثبت نام اینترنتی دانشجویانی که تاکنون تعهد محضری  خود را به اداره رفاه تحویل نداده اند امکان پذیر نمی باشد و سایت مربوطه برای ایشان مسدود می باشد .

ب- دانشجویان میهمان و انتقالی از سایر دانشگاهها

ج- دانشجویانی که مقررات خوابگاه رادر ترم قبل  مراعات ننموده اند

د- دانشجویان شهریه پرداز

ازدانشجویانی که قصد انصراف ازخوابگاه ( انتقال, میهمان ,گرفتن منزل و...) در نیمسال بعد را دارند درخواست می گردد ،  مراتب را در اسرع وقت به سرپرستی خوابگاه یا اداره خوابگاهها اعلام نمایند  .

مدیریت دانشجوئی -  اداره خوابگاهها

کلید واژه ها: ثبت نام اینترنتی خوابگاه دانشجویی