اخذ رتبه برتر ارزیابی عملکرد حوزه آرایشی بهداشتی معاونت غذا و دارو اراک در سال ۱۴۰۱

۰۱ آبان ۱۴۰۲ | ۰۹:۴۵ اصلی
در اولین گردهمایی مدیران نظارت بر فرآورده های آرایشی و بهداشتی دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور حوزه آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو اراک کسب رتبه برتر را اخذ نمود.

به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو اراک، مهندس گلستانی، مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو با بیان این خبر گفت: اولین گردهمایی مدیران نظارت بر فرآورده های آرایشی و بهداشتی دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور روز چهارشنبه ۵ مهرماه ۱۴۰۲  در حوزه ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.
وی افزود: این گردهمایی یکروزه برگزار شد با مباحث تبیین سیاستهای برون سپاری ، افزایش فرآورده های آرایشی بهداشتی جدید ، کمیته کشوری تخصصی آموزشی ، مسائل و مشکلات طرح کشوری pms، برنامه های پیشبردی درخصوص ارزشیابی واحدهای تولیدی ، سامانه ttac و ....در قالب کارگاههای تخصصی تشکیل شد.‌
مهندس گلستانی اشاره کرد: در حاشیه این مراسم از معاونت غذا و دارو اراک جهت اخذ رتبه برتر ارزیابی عملکرد در حوزه آرایشی بهداشتی در سال ۱۴۰۱ تقدیر شد.