عقد قرارداد با هتل پارمیدای مشهد

۱۱ تیر ۱۳۹۷ | ۱۴:۴۵ کد : ۱۰۱ اطلاعیه

در راستای ارتقاء  برنامه های  رفاهی  پرسنل و  نظر مساعد ریاست محترم دانشگاه  و معاونت محترم توسعه این مدیریت اقدام به عقد قرارداد با هتل 3 ستاره پارمیدا در مشهد مقدس  واقع در مشهد خ امام رضا . امام ر ضا 24  با شرایط ذیل  نموده است .

شرایط:

1-همکاران فقط مجاز به ثبت نام افراد درجه 1 شامل :همسر،فرزند،پدر و مادر صرفا تا 5 نفر با احتساب خود همکار می باشد.( شرایط استفاده نفرات اضافه و همراه در پرتال اعلام خواهد شد.)

2-مبلغ پرداختی برای همکاران و افراد درجه 1 برای هر نفر در هر شب 400000 ریال می باشد. (مابه التفاوت به صورت سوبسید توسط دانشگاه به هتل پرداخت میگردد.)

3-مبلغ فوق بابت اسکان،غذا ( هر سه وعده به صورت غذای بوفه و منوی ازاد ) ،سرویس رفت به حرم،پذیرایی بدو ورود به هتل (آب معدنی،آب میوه،سه نوع میوه فصل و چای) و مجموعه آبی هتل می باشد.

4-  تاریخ  شروع  قرارداد  از 20 / 4 /  97 میباشد و همکاران از این تاریخ در  بازه های زمانی 3 شب  میتوانند ثبت نام نمایند.

5- تاریخ بارگذاری سهمیه 20 / 4 تا 31 / 5  در تاریخ  چهار شنبه  13 / 4  از طریق سامانه رفاهی دانشگاه اعلام و همکاران میتوانند جهت ثبت نام اقدام نمایند.

لازم به ذکر است سایر شرایط  از طریق سامانه رفاهی اعلام می گردد.

کلید واژه ها: هتل پارمیدا مشهد