راه اندازی سامانه صدور غیر حضوری مدارک و مستندات دانش آموختگان دانشگاه علوم پزشکی مشهد

۱۱ مهر ۱۳۹۷ | ۰۹:۱۳ کد : ۱۱۲۸ اطلاعیه

در اجرای بخشنامه شماره 24452 مورخ 1/3/97 ریاست محترم جمهوری در خصوص ارائه خدمت به مردم از طریق میز خدمت و به منظور جلوگیری از تضییع حقوق شهروندان، تکریم ارباب رجوع، پیشگیری از سرگردانی مردم و ایجاد نظام اداری پاسخگو ، سامانه صدور غیر حضوری مدارک و مستندات دانش آموختگان این دانشگاه از تاریخ 1/8/97 راه اندازی شده است. دانش آموختگان محترم این دانشگاه می توانند با مراجعه به آدرس ir.ac.mums@edu.em و ثبت درخواست خود با درج کد ملی و شماره شناسنامه ، پس از تایید دانش آموختگی، مدارک و مستندات لازم را حسب مورد بارگذاری نمایند و در صورت تأیید و کامل بودن مدارک مورد نیاز ، می توانند از طریق پست مدارک درخواستی را دریافت کنند. خواهشمند است دستور فرمائید در خصوص اطلاع رسانی به دانش آموختگان دانشگاه علوم پزشکی مشهد در کلیه مراکز تابعه آن دانشگاه اقدام مقتضی به عمل آورند. خاطر نشان می شود رسیدگی حضوری به اینگونه درخواستها از تاریخ 1/8/97 به بعد میسر نبوده و صرفاً تقاضاهای ارسالی از طریق سامانه یاد شده بالا قابل بررسی و پیگیری خواهد بود.

لینک دانلود فایل

کلید واژه ها: دانش آموختگان بخشنامه غیر حضوری حقوق شهروندان تکریم ارباب رجوع