مصرف قارچ سمی در اراک جان یک نفر را گرفت

۰۷ خرداد ۱۳۹۷ | ۰۹:۴۶ کد : ۱۶ اصلی
رییس مرکز بهداشت استان مرکزی گفت: مرد ۲۶ ساله ای در اراک با خوردن قارچ سمی جان خود را از دست داد.
مصرف قارچ سمی در اراک جان یک نفر را گرفت

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر جواد نظری افزود: تاکنون 14 نفر در اثر مصرف قارچ سمی در این استان دچار مسمومیت شدند و برای معالجه به مراکز درمانی مراجعه کردند.

وی اظهار داشت: از این مراجعه کنندگان 2 نفر بستری شدند که یک نفر آنان به علت شدت مسمومیت جان سپرد.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک به مردم توصیه کرد: به علت شباهت زیاد قارچ خوراکی به قارچ سمی در تهیه این ماده خوراکی دقت کافی را اعمال کنند و هنگام خرید قارچ خوراکی به پروانه بهداشتی و بسته بندی توجه کرده و این ماده خوراکی را از فروشگاه های معتبر تهیه کنند.

وی بیان کرد: طیف بزرگی از قاچ های خودرو در طبیعت، سمی هستند و مصرف آن ها عوارض جبران ناپذیر گوارشی و کبدی به دنبال دارد.

دکتر نظری خاطرنشان کرد: مصرف کنندگان قارچ سمی در صورت مشاهده علایم مشکوک نظیر درد شکم، اسهال و سرگیجه برای انجام درمان های لازم به مراکز درمانی استان مراجعه کنند.

رییس مرکز بهداشت استان مرکزی در پایان گفت: علایم مسمومیت با قارچ سمی در چند مرحله در فرد مصرف کننده نمایان می شود که در 24 ساعت اول مصرف، نشانه های بالینی آن گوارشی است و پس از آن کبد را دچار آسیب جدی می کند.

منبع: روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اراک

کلید واژه ها: قارچ سمی مسمومیت اسهال سرگیجه