برگزاری دوره آموزشی مراقب سلامت و مراقب سلامت-ماما

۱۵ فروردین ۱۴۰۰ | ۰۶:۴۴ کد : ۱۶۲۲۷ اطلاعیه

در راستای آموزش و توانمند سازی فارغ التحصیلان کاردانی و کارشناسی مامایی ، بهداشت عمومی و بهداشت خانواده، معاونت بهداشتی دانشگاه در نظر دارد یک دوره آموزشی مقدماتی مراقب سلامت و مراقب سلامت– ماما برگزار نماید لذا متقاضیان دارای شرایط فوق میتوانند جهت شرکت در دوره آموزشی مذکوراز تاریخ 15/1/1400 لغایت21/1/1400 از طریق مراجعه به پورتال معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک ،لینک فرم ثبت نام مراجعه نمایند.

لازم به ذکر است برگزاری این دوره صرفاً جهت آموزش مراقب سلامت و مراقب سلامت ماما بوده و هیچگونه تعهدی برای بکارگیری ایشان از سوی دانشگاه علوم پزشکی اراک ایجاد نمی کند. متقاضیان جهت دریافت فایلهای دوره آموزشی به فایلهای آموزشی واحد گسترش پورتال معاونت بهداشتی با نام فایلهای آموزشی دوره مراقبین سلامت و مراقب ماما که در حال حاضر 18 فایل میباشد مراجعه نمایند و روزانه پورتال را بررسی نموده تا در صورت بارگزاری فایل جدید مطلع شوند.
 بدیهی است در صورتی که کلاسها حضوری برگزار گردد زمان شروع کلاسها متعاقباً اعلام می گردد. و خبرهای جدید در این خصوص از طریق پورتال معاونت بهداشتی اطلاع رسانی خواهد شد

کلید واژه ها: کاردانی کارشناسی مامایی بهداشت عمومی بهداشت خانواده مراقبت سلامت