اطلاعیه مسابقه پیام معنویت

۲۲ آذر ۱۴۰۲ | ۱۵:۰۱ کد : ۴۰۱۴۶ اطلاعیه

با توجه به برگزاری سی امین اجلاس سراسری نماز با عنوان نماز نسل نو با رویکرد مدرسه ، مسجد و دانشگاه در دی ماه 1402 در پایتخت شور و شعور حسینی  استان زنجان ، ستاد اقامه نماز در نظر دارد با مشارکت وزارت ارشاد اسلامی و سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای کشور، مسابقه ای  تحت عنوان " پیام معنویت " را از محتوای پیام های مقام معظم رهبری (مدظله العالی ) به اجلاس های سراسری نماز ، از اجلاس اول تا سی ام ، از سه شنبه 21 آذرماه به مدت 30 روز در سطح کشور برگزار نماید.
علاقمندان جهت شرکت در این مسابقه می توانند با عضویت در کانال اطلاع رسانی ستاد اقامه نماز در پیام رسان ایتا (قرار17)  سوالات مسابقه را به طور روزانه مشاهده و با ارسال پاسخ صحیح به سامانه پیامکی 1000017 در مسابقه شرکت نمایند.
لازم به ذکر است قرعه کشی مسابقه پیام معنویت به صورت روزانه در کانال قرار هفده اعلام و به پنج نفر از برگزیدگان که پاسخ صحیح را ارسال نمایند هدایایی اهدا خواهد شد.
لینک عضویت در کانال قرار هفده :

کلید واژه ها: نماز مسجد معنویت مسابقه