راهنمای شرکت‌کنندگان در آزمون کارشناسی ارشد گروه های پزشکی سال ۱۴۰۳

راهنمای شرکت‌کنندگان در آزمون کارشناسی ارشد گروه های پزشکی سال ۱۴۰۳ مورخ ۱۰ و ۱۱ خرداد در دانشگاه علوم پزشکی اراک
۰۶ خرداد ۱۴۰۳ | ۱۰:۵۲ کد : ۴۳۸۳۴ اطلاعیه
آزمون آزمون کارشناسی ارشد گروه های پزشکی سال ۱۴۰۳ در نوبت صبح و عصر روزهای پنج شنبه  و جمعه مورخ ۱۰ و ۱۱ خرداد ۱۴۰۳ هم‌زمان با سراسر کشور در دانشگاه علوم پزشکی اراک، به‌عنوان یکی از حوزه‌های امتحانی این آزمون، برگزار می‌شود.

1 - راهنمای تکمیلی آزمون کارشناسی ارشد گروه های پزشکی برای داوطلبانی که حوزه امتحانی آنان دانشگاه علوم پزشکی اراک است :

1.    ورود فرد همراه داوطلب، به حوزۀ امتحانی اکیداً ممنوع است.
2.    دانشگاه تعهدی در مورد تأمین پارکینگ اتومبیل و غذا (ناهار) داوطلبان ندارد.
3.    رعایت نکات بهداشتی در تمام مدت حضور در حوزۀ آزمون الزامی است.
4.    با هدف رعایت کامل بهداشت فردی، لطفاً از همراه داشتن وسایل اضافی خودداری فرمایید.
5.    داوطلبان حتماً نوشت‌افزار کافی (مداد نرم پررنگ، پاک‌کن، تراش) به همراه داشته باشند.
6.    داوطلب باید پس از استقرار در صندلی خود بلافاصله کارت ورود به جلسه را به سینۀ خود الصاق کند.
7.    خارج کردن اوراق امتحانی (از قبیل پرسش‌نامه و پاسخ‌نامه) از جلسۀ آزمون اکیداً ممنوع است و تخلف محسوب می‌شود و با فرد متخلف برابر قانون رسیدگی به تخلفات و جرائم در آزمون‌های سراسری رفتار خواهد شد.
8.    چنانکه کارت داوطلب فاقد عکس باشد یا عکس روی کارت دارای اشکالاتی ازجمله عدم وضوح و ... باشد ضروری است داوطلب پس از استقرار در صندلی خود مراتب را به نزدیک‌ترین رابط اطلاع دهد و پیگیر رفع نقص باشد. (برای این مورد، همراه داشتن یک قطعه عکس 3 در 4 و کارت شناسایی ملی یا شناسنامۀ عکس‌دار ضروری است.)
تذکر مهم:
داوطلبان برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت اینترنتی مرکز سنجش آموزش پزشکی مراجعه کنند. مسئولان برگزاری آزمون در دانشگاه از طریق شماره تلفن‌ 34173462 -086 آمادۀ پاسخ‌گویی و ارائۀ اطلاعات بیشتر به داوطلبان هستند.

آدرس محل برگزاری آزمون کارشناسی ارشد گروه‌های پزشکی 1403 وزارت بهداشت در دانشگاه علوم پزشکی اراک: اراک، سردشت، میدان بسیج، جنب بیمارستان حضرت امیرالمؤمنین (ع)، مجتمع دانشگاهی پیامبر اعظم (ص) دانشگاه علوم پزشکی اراک، ساختمان امام محمد باقر (ع)

2 - راهنمای کلیه داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد گروه های پزشکی :

لینک دانلود فایل

کلید واژه ها: کارشناسی ارشد آزمون کارشناسی ارشد گروه پزشکی آزمون گروه پزشکی آزمون 1403 دانشگاه علوم پزشکی اراک اراک راهنمای داوطلبان راهنمای داوطلبان آزمون