اطلاع رسانی مسابقه کتابخوانی راه و رسم بندگی

۲۲ مرداد ۱۴۰۳ | ۰۸:۰۶ کد : ۴۵۲۵۶ اطلاعیه
بر اساس اعلام معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه، با توجه به ضرورت موضوع نماز به عنوان مهم‌ترین معروف و در راستای رهنمودهای حکیمانه مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در خصوص ضرورت ایجاد سازوکارهای موثر بر گرایش به مطالعه کتاب و افزایش سبد مطالعاتی آحاد جامعه و در بین کارکنان دستگاه‌های اجرایی ، مسابقه سراسری کتابخوانی از منبع ((راه و رسم بندگی)) برگزار می گردد.

با عنایت به ضرورت موضوع نماز به عنوان مهم‌ترین معروف و در راستای رهنمودهای حکیمانه مقام معظم رهبری (مد ظله العالی) در خصوص ضرورت ایجاد سازوکارهای موثر بر گرایش به مطالعه کتاب و افزایش سبد مطالعاتی آحاد جامعه و در بین کارکنان دستگاه‌های اجرایی ، مسابقه سراسری کتابخوانی  از منبع  ((راه و رسم بندگی)) ویژه کارکنان محترم دستگاه‌های اجرایی تالیف حجت الاسلام والمسلمین استاد محسن قرائتی از تاریخ ۱۷ تیر ماه سال جاری لغایت ۱۷ شهریور به صورت آزمون بر خط برگزار می گردد.

شرایط و ملاحظات روند اجرایی مسابقه :

1-      این مسابقه ویژه کارکنان اجرایی کشور شامل : (رسمی ،قراردادی، پیمانی، شرکتی و...)

2-       منبع مطالعاتی این مسابقه در دو قالب تا ۹۰ درصد تخفیف در فروشگاه‌های اینترنتی به نشانی ketab.namaz.ir موجود می‌باشد

3-       نسخه فیزیکی کتاب تا ۵۰ درصد تخفیف به قیمت 000 / 350 ریال از طریق سایت namaz.ir قابل تهیه می باشد

4-        پوستر تبلیغی مسابقه پیوست می‌باشد.

5-       آزمون به صورت مجازی و از طریق سامانه ستاد اقامه نماز به نشانیmehr.namaz.ir برگزار خواهد شد سامانه به مدت دو ماه بر اساس مهلت تعیین شده جهت شرکت در آزمون فعال می‌باشد

6-       نتایج مسابقه در تاریخ ۲۱ مهر ماه از طریق پایگاه اطلاع رسانی ستاد اقامه نماز به نشانی namaz.ir اعلام خواهد شد

7-      به ۱۱۴ نفر از برگزیدگان کارت هدیه به میزان 000 / 000 / 4 ریال از سوی ستاد اقامه نماز تقدیم خواهد شد

8-      جهت کسب اطلاعات بیشتر به نشانی: www.namaz.ir مراجعه فرمایید.