بن تخفیف محصولات حجاب (طرح فروشگاه جواهرانه)

۲۵ شهریور ۱۴۰۳ | ۱۵:۰۵ کد : ۴۶۰۰۷ اطلاعیه
بن تخفیف محصولات حجاب (طرح فروشگاه جواهرانه)

به اطلاع کلیه پرسنل محترم می رساند ، با عنایت به مذاکره صورت گرفته با یکی از فروشگاه های بزرگ ارائه محصولات حجاب (چادر-مانتو-عبا-مقنعه و...) در سطح شهر اراک تعدادی بن خرید با تخفیف 15 تا 25 درصد برای همکاران و خانواده های ایشان تهیه شده است .

لذا رابط محترم عفاف و حجاب یا رابط محترم فرهنگی آن واحد پس از ثبت نام از همکاران (فرم ثبت نام به پیوست می باشد.) به معاونت فرهنگی و دانشجویی (مدیریت تعالی فرهنگی و فوق برنامه) جهت دریافت بن های تخفیف مراجعه نمایند.

لازم به ذکر است مهلت خرید محصولات تا 20 مهر ماه بوده و آخرین مهلت دریافت بن های خرید از این معاونت تا روز دوشنبه 2 مهرماه می باشد.

ضمنا کارشناس این معاونت آقای حسن نژاد با شماره 09376891696 جهت پاسخ به سوالات احتمالی به حضور معرفی می گردد.

لینک دانلود فایل

کلید واژه ها: خرید تخفیف پرسنل بن تخفیف محصولات حجاب طرح فروشگاه جواهرانه معاونت فرهنگی دانشجویی اراک