رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک:

راه اندازی مرکز سلامت شهر امیرکبیر درگرو افزایش جمعیت این شهر است

۱۶ مرداد ۱۳۹۷ | ۱۳:۱۸ کد : ۴۸۶ اصلی
رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی اراک گفت: راه اندازی مرکز جامع سلامت در شهر جدید امیرکبیر اراک، مستلزم افزایش جمعیت این شهر به پنج هزار نفر است.
راه اندازی مرکز سلامت شهر امیرکبیر درگرو افزایش جمعیت این شهر است

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر حسن طاهراحمدی در جلسه بررسی مسائل و نیازهای شهر جدید امیرکبیر اراک، افزود: ارائه خدمات سلامت همچون راه اندازی مراکز بهداشتی و درمانی و اعزام پزشکان از سوی دانشگاه علوم پزشکی، برمبنای معیارهای جمعیتی و میزان ساکنان هر منطقه صورت می پذیرد.

وی اظهار داشت: به همین سبب ارائه خدمات سلامت در شهر جدید امیرکبیر اراک و راه اندازی پایگاه سلامت، زمانی ممکن می شود که جمعیت این شهر جدید، حداقل به دو هزار و ۵۰۰ نفر برسد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک بیان کرد: راه اندازی مرکز جامع سلامت در شهر امیرکبیر نیز، مستلزم افزایش جمعیت این شهر جدید به حداقل پنج هزار نفر است.

دکتر طاهراحمدی در پایان خاطرنشان ساخت: در شرایط کنونی، درمانگاه احداث شده در این شهر بایستی تجهیز شود و در صورت تحقق این موضوع، می توان در هفته یک روز به این مرکز پزشک فرستاد.

منبع: خبرگزاری مهر

کلید واژه ها: مرکز سلامت شهر امیرکبیر