برگزاری جلسه شورای روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اراک در شازند

۲۷ مرداد ۱۳۹۷ | ۱۰:۳۲ کد : ۶۱۵ اصلی
جلسه شورای روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اراک به میزبانی شبکه بهداشت و درمان شهرستان شازند برگزار شد.
برگزاری جلسه شورای روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اراک در شازند

به گزارش خبرنگار وب دا مرکزی، در این جلسه مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اراک ضمن بیان آخرین تحولات حوزه بهداشت و درمان استان، خواستار اطلاع رسانی گسترده و مناسب اقدامات انجام شده توسط اعضا شورای روابط عمومی شد.

دکتر مجتبی فراهانی افزود: برنامه تحول نظام سلامت از اقدامات بزرگ دولت بوده که تاثیر قابل لمسی در جامعه داشته، لذا باید دستاوردهای این کار بزرگ بخوبی به شهروندان اطلاع رسانی شود.

وی اظهار داشت: روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اراک در حال آماده سازی گزارش عملکرد حوزه سلامت از ابتدای آغاز برنامه تحول نظام سلامت است و در این زمینه به همکاری همه اعضاء شورای روابط عمومی نیازمندیم.

در ادامه مهدی معطی مدیر امور عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان شازند نیز گزارشی از عملکرد این شبکه ارائه داد.

سپس هر یک از اعضا به بیان مسائل و مشکلات حوزه کاری خود پرداختند.

در ادامه کلاس آموزش مجری گری و اجرا توسط مجتبی غلامی از خبرنگاران با تجربه رسانه ملی در استان مرکزی برگزار شد.

کلید واژه ها: روابط عمومی حوزه بهداشت شازند