پیام تسلیت رییس دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی در پی درگذشت مدیرکل بنیاد شهید استان مرکزی

۲۷ مرداد ۱۳۹۷ | ۱۰:۳۶ کد : ۶۱۷ اصلی
دکتر حسن طاهراحمدی رییس دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی طی پیامی، عروج ملکوتی جانباز دوران دفاع مقدس "حاج محمد صادق دوخایی" مدیرکل فقید بنیاد شهید و امور ایثارگران استان مرکزی را تسلیت گفت.

به گزارش خبرنگار وب دا مرکزی، متن پیام به این شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

بار دیگر یکی از مردان الهی و هم تبار عاشورائیان به فیض عظیم شهادت نائل آمد و روح پاکش با ارواح شهیدان والامقام خصوصاً حضرت سیدالشهدا(ع) در ملکوت اعلی مأوی گزید و از روزی الهی بهره مند شد.

بی شک جانبازان اسناد زنده ای از فرهنگ غنی ایثار و جهاد می باشند که  تداوم بخش روح سلحشوری و مقاومت در جامعه به ویژه در میان نسل های آینده ساز انقلاب اسلامی هستند که فیض وجودی آنان یکی پس از دیگری به عطر آسمانی شهادت، عالم را عطرآگین می کند و فضای جامعه را به خیر و صلاح رهنمون می سازد.

اینجانب ضمن عرض تسلیت به خانواده معزز و همرزمان دلاور ایشان، برای آن مرحوم که اینک در جوار برادران شهیدش آرام گرفته رحمت و عنایت الهی و برای بازماندگان صبر و شکیبایی از خداوند متعال مسئلت می نمایم.

دکتر حسن طاهر احمدی

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی