پیام تبریک رییس دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی به مناسبت فرارسیدن عید سعید قربان

۳۰ مرداد ۱۳۹۷ | ۲۳:۰۴ کد : ۶۶۹ اصلی
دکتر حسن طاهراحمدی رییس دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی، در پیامی به مناسبت فرارسیدن عید سعید قربان؛ عید تجلی بندگی، از خودگذشتگی و ایثار را به تمامی مسلمانان به خصوص همکاران حوزه سلامت تبریک گفت.

به گزارش خبرنگار وب دا مرکزی، متن این پیام بدین شرح است:

بسْمِ ٱللّٰهِ ٱلرَّحْمٰنِ ٱلرَّحِیمِ

...سَلَامٌ عَلَى إِبْرَاهِیمَ  کَذَلِکَ نَجْزی الْمُحْسِنِینَ إِنَّهُ مِنْ عِبَادنَا الْمُؤْمِنِینَ

عید سعید قربان، یادآور باشکوهترین جلوه ایثار و تعبد در برابر خالق یکتاست و این عید خجسته در حالی فرا می‌رسد که عالی‌ترین صحنه خلقت بشریت در صحرای عرفات به وقوع پیوست و امام حسین(ع) قرب الی‌الله را به منصه ظهور رساند و این چه زیباست که باری تعالی فرصت عاشقی را به بندگانش نشان می‌دهد. امید دارم در این روز بافضیلت دل‌هایمان را از آلودگی‌ها و لغزش‌های نفسانی بزداییم و بتوانیم خود را به خصایص نیک انسانی آراسته نماییم.

اینجانب فرارسیدن عید خجسته و پربرکت قربان را به عموم ملت شریف ایران خصوصاً پرسنل و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی و همه انسان‌های حقیقت‌طلبی که در آستان پروردگارشان سر تسلیم و سپاس فرود آورده‌اند و جز به رضای او نمی‌اندیشند تبریک و تهنیت عرض نموده و از درگاه خداوند بزرگ، سلامتی و رستگاری را برای همگان مسئلت می نمایم.

دکتر حسن طاهراحمدی - 30 مردادماه 1397

کلید واژه ها: عید قربان دکتر طاهر احمدی علوم پزشکی اراک