برگزاری همایش کرونا

۲۱ مرداد ۱۴۰۳ | ۰۸:۴۰ کد : ۴۵۲۳۳ اطلاعیه
همایش ملی درس آموخته های  کرونا در تاریخ ۵ و ۶ مهرماه ۱۴۰۳ در سالن همایش های رازی تهران برگزار خواهد شد.

همایش ملی درس آموخته های  کرونا در تاریخ ۵ و ۶ مهرماه ۱۴۰۳ در سالن همایش های رازی تهران ، توسط دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله(عج) ، برگزار خواهد شد. این همایش ضمن ارائه و نشر تجربیات و درس آموخته های ارزشمند اساتید ، محققین و دانشجویان در حوزه کرونا در قالب مقالات و برگزاری پنل ها و سخنرانی ها، نسبت به اجرای  جشنواره فرهنگی و هنری با ارائه آثار (عکس، نقاشی، فیلم مستند، شعر ، موسیقی و ...) ، رویداد ایده و فن بازار مرتبط به بیماری کرونا، اقدام خواهد نمود.

اساتید، محققین و دانشجویان دانشگاه که تاکنون موفق به ارسال مقالات و آثار فرهنگی و هنری به این همایش نشده اند، نسبت به انجام آن تسریع فرمایند.

ضمناً آقای دکتر غلامرضا فرنوش با شماره تماس ۰۹۱۵۵۴۳۱۷۰۹ به عنوان دبیر اجرایی همایش جهت هماهنگی های لازم و پاسخگوئی به سوالات، حضورتان معرفی می گردد.

سایت همایش : WWW.CAC2024.IR

کلید واژه ها: همایش کرونا سالن همایش رازی اساتید محقق داننشجو فن بازار دانشگاه علوم پزشکی اراک همایش ملی