"بازدید ارزیابان اعتبار بخشی وزارت بهداشت از دانشکده پزشکی"

۱۵ تیر ۱۳۹۸ | ۱۱:۳۹ کد : ۴۸۴۲ اخبار اصلی
"بازدید ارزیابان اعتبار بخشی وزارت بهداشت از دانشکده پزشکی"

در روز چهارشنبه مورخ5/4/98 ساعت 7:30 صبح در سالن امام جواد (ع) واقع در معاونت آموزش دانشگاه علوم پزشکی اراک،جلسه بازدید ارزیابان اعتبار بخشی موسسه ای با معارفه ارزیابان بیرونی و اعضای کمیته اعتبار بخشی موسسه ای آغاز گردید، در ادامه ارزیابان بیرونی درخصوص نحوه ارزیابی و نظارت از دانشکده ها توضیحاتی ارائه نمودند .
سپس بازدید از دانشکده پزشکی با حضور ریاست دانشکده پزشکی، معاون پزشکی عمومی دانشکده پزشکی و مسئول EDO دانشکده پزشکی به همراه ارزیابان بیرونی انجام گردید، در ادامه جلسه با حضور دانشجویان در سالن دکتر قریب واقع در دانشکده برگزار گردید، همچنین بازدید از Skill lab انجام شد.
نهایتا جلسه ای با حضور ریاست محترم دانشگاه، معاون محترم آموزشی دانشگاه، معاون محترم پژوهشی، مدیر محترم EDC، رئیس دانشکده پزشکی و ... منعقد گردید و ارزیابان اعتباربخشی جمع بندی نظرات خود را به اطلاع حضار رساندند

کلید واژه ها: ارزیابی اعتبار بخشی وزارت بهداشت EDO skill lab پژوهشی