بازدید کمیته اعتبار بخشی مراکز آموزشی و درمانی

۲۲ آبان ۱۳۹۷ | ۱۳:۵۴ کد : ۱۷۴۸ اخبار اصلی
کمیته اعتبار بخشی مراکز آموزشی و درمانی به همراه ارزیابان بیرونی اعتبار بخشی آموزشی - پژوهشی مراکز درمانی اراک در تاریخ ۱۳۹۷/۸/۲۱ روز دوشنبه ساعت ۸ صبح در سالن امام جواد (ع) واقع در معاونت آموزش دانشگاه علوم پزشکی اراک تشکیل گردید.
بازدید کمیته اعتبار بخشی مراکز آموزشی و درمانی

اعضای کمیته اعتبار بخشی مراکز آموزشی و درمانی به همراه ارزیابان بیرونی اعتبار بخشی آموزشی - پژوهشی مراکز درمانی اراک در تاریخ 1397/8/21 روز دوشنبه ساعت 8 صبح در سالن امام جواد (ع) واقع در معاونت آموزش دانشگاه علوم پزشکی اراک حضور به هم رساندند.

جلسه با معرفی اعضای کمیته اعتبار بخشی بیمارستانها  آغاز گردید.در ادامه آقای دکتر راکعی (مشاور محترم عالی رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک ) ، آقای دکتر انوشیروانی (معاون محترم آموزش دانشگاه علوم پزشکی اراک ) و آقای دکتر ارجمندزادگان (معاون محترم تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی اراک) اطلاعات لازم را در خصوص اعتبار بخشی مراکز در اختیار ارزیابان قرار دادند.

مدیر محترم مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی نیز وضعیت موجود در مراکز آموزشی را بیان نمودند.

ارزیابان بیرونی درخصوص نحوه ارزیابی و نظارت از مراکز توضیحاتی ارائه نمودند و اعلام کردند از مراکز آموزشی ولیعصر،خوانساری،امیر کبیر و امیرالمومنین بازدید به عمل آورند.

سپس بازدید از مراکز عنوان شده با حضور ریاست دانشکده پزشکی و معاون پزشکی عمومی دانشکده پزشکی به همراه ارزیابان بیرونی انجام گردید و در نهایت جلسه جمع بندی در بیمارستان خوانساری منعقد گردید.