مصوبه هشتاد و ششمین جلسه شورای عالی برنامه ریزی علوم پزشکی در خصوص معافیت از پرداخت شهریه دانشجویان انتقالی

۲۶ فروردین ۱۴۰۲ | ۰۹:۰۵ کد : ۳۳۵۷۲ اخبار اصلی

مصوبه هشتاد و ششمین جلسه شورای عالی برنامه ریزی علوم پزشکی مورخ ۱۴۰۱/۱۲/۱۴ در خصوص" معافیت از پرداخت شهریه دانشجویان انتقالی

با توجه به پیشنهاد مرکز خدمات آموزشی در هشتاد و ششمین جلسه شورای عالی برنامه ریزی علوم پزشکی مورخ ۱۴۰۱/۱۲/۱۴ مصوب گردید دانشجویان مشمول آموزش رایگان چنانچه به دلایل ذیل بعد از قبولی در دانشگاه، منتقل شوند از پرداخت شهریه به دلیل انتقال معاف میباشند .

-شهادت، فوت یا معلول شدن سرپرست خانواده دانشجو به طوری که وی به تشخیص مراجع قانونی به عنوان کفیل خانواده

شناخته شود. - بیماری صعب العلاج یا معلولیت موثر دانشجو به نحوی که به تشخیص شورای پزشکی دانشکده قادر به ادامه زندگی بطور مستقل نباشد و ضرورت انتقال وی محرز باشد.

ازدواج رسمی و دائمی دانشجوی دختر که محل تحصیل یا اشتغال شوهر به تایید مراجع ذیربط، در شهر دیگری باشد.

-دانشجویانی که بر اساس مقررات مربوط به انتقال دانشجویان شاهد و ایثارگر منتقل شده اند.

کلید واژه ها: انتقال شورای دانشجویان پزشکی شهریه خانواده