زمانبندی سامانه انتقال دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی در نیمسال اول سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲

۲۹ فروردین ۱۴۰۲ | ۰۹:۳۷ کد : ۳۳۶۶۳ اخبار اصلی

- سامانه انتقال دانشجویان دانشگاههای علوم پزشکی جهت نیمسال اول سال تحصیلی ۱۴۰۳ - ۱۴۰۲ براساس جدول مشروحه ذیل فعال خواهد گردید.

- شایان ذکر است سامانه میهمانی در طول نیمسال تحصیلی فعال بوده و نیازی به رعایت جدول زمانبندی ذیل نمیباشد.

-همچنین با توجه به ممنوعیت انتقال دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی، تصمیم گیری درخصوص انتقال این دسته از دانشجویان طبق روال سنوات گذشته به عهده کمیسیون موارد خاص انتقال دانشجویان مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی وزارت متبوع، خواهد بود.

کلید واژه ها: انتقال دانشجویان دانشگاههای علوم پزشکی سال تحصیلی ۱۴۰۳ - ۱۴۰۲ انتقال دانشجویان