جشن فارغ التحصیلی دانشجویان پزشکی ورودی بهمن ۹۰

۲۴ فروردین ۱۳۹۸ | ۰۹:۴۶ کد : ۳۶۴۹ اخبار اصلی
جشن فارغ التحصیلی دانشجویان پزشکی ورودی بهمن ۹۰

این مراسم درروز چهارشنبه 21فروردین 98درسالن آمفی تأتر دانشکده پزشکی با حضور ریاست محترم دانشگاه آقای دکتر جمالیان و ریاست محترم دانشکده پزشکی آقای دکتر ارجمند شبستری و تعدادی از اساتید و مسولین دانشکده و دانشگاه و خانواده دانشجویان انجام شد . در ابتدا پس از تلاوت آیاتی از کلام ا... مجید و سرود جمهوری اسلامی آقای دکتر ارجمند شبستری ریاست دانشکده پزشکی به خانواده فارغ التحصیل و ریاست دانشگاه خیرمقدم عرض نمودند و مطالبی را در خصوص نقش خانواده دانشجویان در موفقیت ایشان و همچنین مسولیت پزشکان در مواجهه با بیماران اظهار نمودند و برای فارغ التحصیلان آرزوی سلامتی و موفقیت نمودند .برنامه بااجرای نمایش کمدی ،شعبده بازی و موسیقی ادامه یافت ودر انتها دانشجویان سوگند نامه پزشکی رابصورت دسته جمعی قرائت نمودند .