فراخوان ارسال طرح های تحقیقاتی پژوهش در نظام سلامت (HSR)

۱۵ مهر ۱۴۰۲ | ۰۸:۱۲ کد : ۳۸۱۲۸ اخبار اصلی
فراخوان ارسال طرح های تحقیقاتی پژوهش در نظام سلامت (HSR)

احتراما به استحضار می رساند معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه برای پاسخ گویی به نیازهای پژوهش های کاربردی "تحقیقات نظام سلامت " (HSR)، آمادگی خود را برای پذیرش طرح های تحقیقاتی پیشنهادی اعلام می دارد. از کلیه اعضای هیات علمی، همکاران علاقه مند در تمامی واحدهای دانشگاه دعوت می شود نسبت به تهیه و ارایه پروپوزال مربوطه اقدام نمایند. 1- ابتدا لازم است پروپوزال طرح تحقیقاتی با توجه به اینکه از کدام یک از واحدها ارسال می شود در شورای HSR معاونت مربوطه مطرح شده و سپس به شورای مرکزی HSR در معاونت تحقیقات و فناوری ارجاع می شود. 2- جلسه شورای HSR دانشگاه بسته به وجود پروپوزال تشکیل می شود. در صورت ارسال حداقل سه پروپوزال جلسه فوق العاده برقرار می شود که در این جلسات پروپوزال ها مورد ارزیابی قرار می گیرد. 3- پروپوزال نهایی تصویب شده شورا، جهت اخذ کد اخلاق به شورای اخلاق دانشگاه ارسال می گردد. بدیهی است که انتخاب مجری و انعقاد هرگونه قرارداد در زمینه اجرای طرح منوط به تصویب پروپوزال مربوطه در شورای مذکور است. 4- کلیه متقاضیان همکاری در اجرای طرح های تحقیقاتی می توانند جهت اطلاع بیشتر با شماره تلفن 33838309-086 تماس گرفته و اطلاعات لازم را کسب نمایند.

کلید واژه ها: پژوهش در نظام سلامت HSR