پیام تبریک ریاست دانشکده پزشکی به مناسبت روز استاد

۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۱۱:۱۷ کد : ۳۹۲۸ اخبار اصلی
پیام تبریک ریاست دانشکده پزشکی به مناسبت روز استاد

اساتید میراث داران گنجینه های حکمت و روشنایی بخش ظلمت اندیشه میباشند . جایگاه آموزش آنچنان گرانقدر است که امام اول شیعیان حضرت علی (ع) میفرمایند :

" من علمنی حرفاً فقد صیرنی عبداً "
" هرکس به من کلمه ای بیاموزد مرا بنده خود ساخته است "

دوازدهم اردیبهشت ماه .مصادف با سالروزشهادت استاد مطهری که به نیکویی بنام روز معلم و استاد نامگذاری شده است  بهانه ای است برای قدردانی از انسانهای والا مقامی که عمر خود را صرف آموزش به افرادی مینمایند که آینده سازان این کشور خواهند بود .
اینجانب ضمن تبریک روز استاد از زحمات و خدمات ارزشمند تمامی اعضای محترم هیات علمی دانشگاه تقدیر و تشکر نموده ، سلامتی و طول عمر با سعادت برایشان آرزو مندم .

دکتر علی ارجمند شبستری
                                                                                 رئیس دانشکده پزشکی