کنکور کارشناسی ارشد رشته های پزشکی

آزمون ورودی داوطلبین ورود به دانشگاه ها در رشته های مرتبط با پزشکی

آزمون ها
۱۲ خرداد ۱۴۰۳ | ۱۰:۰۵ کد : ۴۳۹۴۸ اخبار اصلی
آزمون ورودی داوطلبین ورود به دانشگاه ها در رشته های مرتبط با پزشکی در مورخه ی ۱۰ و ۱۱ خرداد ماه جاری همزمان با سراسر کشور در دانشگاه علوم پزشکی اراک برگزار شد.

آزمون ورودی داوطلبین ورود به دانشگاه ها در رشته های مرتبط با پزشکی  در مورخه ی 10 و 11 خرداد ماه جاری همزمان با سراسر کشور در دانشگاه علوم پزشکی اراک در 45 رشته و 11 مجموعه ی امتحانی برگزار شد. در این آزمون 656 داوطلب زن و 253 داوطلب مرد (جمعا 909 نفر) شرکت داشتند.این آزمون با همکاری حوزه ی آموزش، حوزه ی امور عمومی و حوزه ی حراست مجتمع پیامبر اعظم در محیطی امن همراه با آرامش، با موفقیت و در سلامت کامل برگزار شد و کلیه ی استاندارد های لازم طبق ضوابط و دستورالعمل های ابلاغی رعایت گردیدند. مسئولیت اجرای آزمون را آقای دکتر سعادت بر عهده داشتند و در پایان از کلیه ی عوامل اجرایی قدردانی نمودند.