میثاق با آرمان های امام راحل

مراسم میثاق با آرمان های امام راحل و شهدای خدمت

مراسم فرهنگی
۱۲ خرداد ۱۴۰۳ | ۱۴:۱۱ کد : ۴۳۹۶۶ اخبار اصلی
برگزاری مراسم میثاق با آرمان های امام راحل و شهدای خدمت به همت کانون بسیج یادگار امام جامعه ی پزشکی و نماینده ی نهادمعظم رهبری مستقر در مجتمع دانشگاهی پیامبر اعظم در مورخه ی ۱۴۰۳/۳/۱۲
مراسم میثاق با آرمان های امام راحل و شهدای خدمت

کانون بسیج یادگار امام جامعه ی پزشکی با همکاری نمایندگی نهادمعظم رهبری مستقر در مجتمع دانشگاهی پیامبر اعظم اقدام به برگزاری مراسم میثاق با آرمان های امام راحل و شهدای خدمت در مورخه ی 1403/3/12 در محل دانشکده ی پزشکی نمودند. سخنران این مراسم  حضرت آیت اله دکتر علی عباسی نماینده ی خبرگان رهبری استان بودند. در این مراسم ریاست محترم دانشگاه، معاونین محترم آموزشی و دانشجویی فرهنگی دانشگاه، اعضای محترم هیات علمی، جمعی از مسئولین و کارکنان حضور داشتند. سفر زیارتی مشهد مقدس برای 14 نفر از حاضرین در جلسه، هدیه ی برگزارکنندگان مراسم به حضار بود که به قید قرعه مشخص گردیدند.

کلید واژه ها: کانون بسیج یادگار امام جامعه ی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی اراک دکتر حسین سرمدیان آیت اله دکتر علی عباسی