تکمیل فرم خوداظهاری در سامانه خودارزیابی قبل از شروع کارآموزی و کلاسها(قابل توجه کلیه دانشجویان دانشکده پیراپزشکی)

۱۳ خرداد ۱۳۹۹ | ۰۹:۵۱ کد : ۹۷۲۱ اصلی

قابل توجه کلیه دانشجویان دانشکده پیراپزشکی

با توجه به بازگشایی دانشگاه در تاریخ 17خرداد 99 و ضرورت غربالگری بیماری کرونا، خواهشمند است در اولین فرصت با ورود به سامانه خود ارزیابی ،نسبت به تکمیل فرم مربوطه اقدام نمایید و از صفحه تصویر تهیه نموده و به سامانه ثبت خود ارزیابی وارد شده و تصویر مربوطه را آپلود کنید.

ضمناً، یک پرینت از  عکس مربوطه را نیز به نماینده کلاس، ارسال کرده، تا پس از کامل شدن غربالگیری کلیه دانشجویان به آموزش دانشکده تحویل نمایند.همچنین فرم خود اظهاری زیر را نیز با دقت تکمیل نموده و به نماینده کلاس دهید  تا به واحد آموزش تحویل نماید.

فرم خوداظهاری

کلید واژه ها: تکمیل فرم خوداظهاری سامانه خودارزیابی دانشکده پیراپزشکی اراک