برگزاری آزمون الکترونیک

برگزاری آزمون الکترونیک

باسلام و صلوات بر پیامبر اکرم (ص) و خاندان مطهرش

سلام علیکم
               احتراماً با عنایت به برگزاری آزمون غیر حضوری  « جرم رشوه در قانون مجازات اسلامی» به میزان 10 ساعت دوره مشترک اداری (شغلی) قابل ثبت در شناسنامه آموزشی همکاران در سال 1400 بصورت آزمون الکترونیکی از دوره های مصوب مدیریت بازرسی دانشگاه برای گروه هدف: کلیه کارکنان دانشگاه و واحدهای تابعه به جز نیروهای قرارداد شرکتی ، خواهشمند است دستور فرمائید مراتب و شرایط شرکت در آزمون که در ذیل خواهد آمد را  به کلیه همکاران اطلاع رسانی نمایند :
 1- منبع آزمون تحت عنوان «جرم رشوه در قانون مجازات اسلامی» بمنظور مطالعه در سامانه خدمات الکترونیکی – (کاربری افراد در سامانه  – سوابق آموزشی –  کتابخانه دیجیتالی  ) بارگذاری گردیده است.
  2- تاریخ برگزاری آزمون  1400/3/23 (یکشنبه) می باشد.
3- بازه زمانی برگزاری آزمون از ساعت 13:50 الی 18 می باشد.
4- تعداد سوالات آزمون 30 سوال و حداکثر زمان پاسخگویی 25 دقیقه می باشد.
5- جهت شرکت در آزمون تاکیداً از مرورگر Chrome  و یا Mozilla Firefox  استفاده شود.
6- هر فرد صرفا یکبار مجاز به ورود به برنامه و شرکت در آزمون می باشد.
7- آدرس سامانه training-prs.arakmu.ac.ir:22333  می باشد.
8- جهت ورود به برنامه آزمون ، شناسه کاربری: شماره ملی فرد و گذرواژه: هرآنچه بعنوان رمز انتخاب گردیده است، می باشد و در غیر اینصورت از شماره ملی استفاده گردد.

کلید واژه ها: آزمون غیر حضوری جرم رشوه در قانون مجازات اسلامی مشترک اداری (شغلی)