تغذیه و رژیم درمانی

تعداد بازدید:۲۷۲۲

مسئول واحد : خانم فاطمه صالحی
مدرک تحصیلی : کارشناسی ارشد تغذیه
تلفن های واحد : داخلی 1169- 1168
موقعیت واحد از لحاظ جغرافیایی : طبقه اول – بلوک 1
تعداد پرسنل :  3 نفر
واحدهای زیر مجموعه :  آشپزخانه

 

شرح وظایف :
1.    تشکیل برگه ارزیابی تغذیه ای بیماران مشاوره شده 
2.    ثبت و ارزیابی وضعیت تغذیه بیمار و خدمات ارائه شده
3.    تنظیم رژیم غذایی بیمار بر اساس نوع بیماری و ...
4.    نظارت بر نحوه توزیع و ارائه غذاهای رژیمی
5.    پیگیری برنامه مراقبت تغذیه ای بر اساس روند درمان
6.    جمع آوری آمار واطلاعات لازم در زمینه رژیم درمانی جهت برنامه ریزی های آتی
7.    تنظیم و اجرای برنامه های آموزشی جهت پرسنل ،بیماران و خانواده های آنها
8.    به روز کردن اطلاعات علمی با شرکت مرتب در سمینارها و باز آموزیها
9.    همکاری با سایر بخشهای خدماتی و اجرایی بیمارستان
10.    تنظیم گزارش کارکرد کمی و کیفی خدمات تغذیه ای ارائه شده 
11.    تهیه و تنظیم برنامه غذایی بیماران مطابق با رژیم تنظیم شده توسط کارشناس تغذیه
12.    سرپرستی ونظارت بر تهیه ،طبخ و توزیع غذا
13.    تهیه وتنظیم برنامه غذایی پرسنل مطابق با توصیه های تغذیه ای
14.    تقسیم وظایف پرسنل تحت سرپرستی و ارزشیابی کار آنها
15.    برآورد نیازهای تدارکاتی و تنظیم آمار
16.    نظارت و سرپرستی مستقیم برانبارهای مواد غذایی
 

کلیدواژه‌ها: تغذیه رژیم بیماران

آخرین ویرایش۱۵ اسفند ۱۴۰۱