تغذیه و رژیم درمانی
مسئول واحد : خانم فاطمه صالحی
مدرک تحصیلی : کارشناسی ارشد تغذیه
تلفن های واحد : داخلی 1169- 1168
موقعیت واحد از لحاظ جغرافیایی : طبقه اول – بلوک 1
تعداد پرسنل : 3 نفر
واحدهای زیر مجموعه : آشپزخانه
شرح وظایف :
1. تشکیل برگه ارزیابی تغذیه ای بیماران مشاوره شده
2. ثبت و ارزیابی وضعیت تغذیه بیمار و خدمات ارائه شده
3. تنظیم رژیم غذایی بیمار بر اساس نوع بیماری و ...
4. نظارت بر نحوه توزیع و ارائه غذاهای رژیمی
5. پیگیری برنامه مراقبت تغذیه ای بر اساس روند درمان
6. جمع آوری آمار واطلاعات لازم در زمینه رژیم درمانی جهت برنامه ریزی های آتی
7. تنظیم و اجرای برنامه های آموزشی جهت پرسنل ،بیماران و خانواده های آنها
8. به روز کردن اطلاعات علمی با شرکت مرتب در سمینارها و باز آموزیها
9. همکاری با سایر بخشهای خدماتی و اجرایی بیمارستان
10. تنظیم گزارش کارکرد کمی و کیفی خدمات تغذیه ای ارائه شده
11. تهیه و تنظیم برنامه غذایی بیماران مطابق با رژیم تنظیم شده توسط کارشناس تغذیه
12. سرپرستی ونظارت بر تهیه ،طبخ و توزیع غذا
13. تهیه وتنظیم برنامه غذایی پرسنل مطابق با توصیه های تغذیه ای
14. تقسیم وظایف پرسنل تحت سرپرستی و ارزشیابی کار آنها
15. برآورد نیازهای تدارکاتی و تنظیم آمار
16. نظارت و سرپرستی مستقیم برانبارهای مواد غذایی