بیست و نهمین ایستگاه پویش ره سلامت به استان مرکزی رسید

۲۳ خرداد ۱۴۰۰ | ۰۷:۲۹ کد : ۱۸۰۸۰ اخبار اصلی
بیست و نهمین ایستگاه پویش ره سلامت به استان مرکزی رسید

وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی فردا در سفر خود به مناسبت بیست و نهمین  پویش ره سلامت به اراک سفر می‌کند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت؛در این سفر دکتر نمکی ۲۶ پروژه سلامت محور را در استان افتتاح خواهد کرد.

دکتر سید محمد جمالیان افزود؛این پروژه ها به ارزش ۱۴۵میلیارد تومان افتتاح و به بهره برداری خواهند رسید.

او گفت؛دکتر نمکی در سفر یک روزه ی خود به اراک،در استانداری مرکزی و از طریق ویدئو کنفرانس تعدادی از طرح ها و پروژه های سلامت محور را افتتاح خواهد کرد.

وی تاکید کرد؛افتتاح ان آی سی یو بیمارستان آیت الله طالقانی،مگا آی سی یو  و بخش آنژیوگرافی بیمارستان امیرالمومنین(ع)،مرکز تصویر برداری بیمارستان امیرکبیر و کلینیک ساعی و دانشکده ی دندانپزشکی از مهمترین پروژه هایی هستند که قرار است فردا توسط وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به بهره برداری برسند.

دکتر جمالیان در ادامه خاطر نشان کرد؛با آغاز به کار این پروژه ها کیفیت خدمات ارائه شده در زیر مجموعه های دانشگاه علوم پزشکی اراک بالاتر خواهد رفت.

کلید واژه ها: دکتر نمکی وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی دکتر سید محمد جمالیان