آزمون غیرحضوری  « حیطه درمانهای اولیه  هر خانه یک پایگاه سلامت »

۰۲ مرداد ۱۴۰۰ | ۰۹:۲۰ کد : ۱۸۸۴۷ اخبار اصلی
آزمون غیرحضوری  « حیطه درمانهای اولیه  هر خانه یک پایگاه سلامت »

باسلام و صلوات بر پیامبر اکرم (ص) و خاندان مطهرش

سلام علیکم
               احتراماً با عنایت به برگزاری آزمون غیرحضوری  « حیطه درمانهای اولیه  هر خانه یک پایگاه سلامت » به میزان   5  دوره عمومی   قابل ثبت در شناسنامه آموزشی همکاران برای سال 1400 بصورت آزمون الکترونیکی از دوره های  مصوب دانشگاه برای گروه هدف: کلیه کارکنان دانشگاه و واحدهای تابعه به جز نیروهای شرکتی ، خواهشمند است دستور فرمائید مراتب و شرایط شرکت در آزمون که در ذیل خواهد آمد را به کلیه همکاران اطلاع رسانی نمایند:
 1- منبع آزمون تحت عنوان « حیطه درمانهای اولیه هر خانه یک پایگاه سلامت » بمنظور مطالعه در سامانه خدمات الکترونیکی –  ( کاربری افراد در سامانه  – سوابق آموزشی –  کتابخانه دیجیتالی  )  بارگذاری گردیده است.
  2- تاریخ برگزاری آزمون 1400/5/12  (سه  شنبه) می باشد.
3- بازه زمانی برگزاری آزمون  از ساعت  12:30  الی  18  می باشد.
4- تعداد سوالات آزمون  15  سوال و حداکثر زمان پاسخگویی  15 دقیقه می باشد.
5- جهت شرکت در آزمون تاکیداً از مرورگر Chrome  و یا Mozilla Firefox  استفاده شود.
6- هر فرد صرفاً یکبار مجاز به ورود به برنامه و شرکت در آزمون می باشد.
7- آدرس سامانه training-prs.arakmu.ac.ir:22333  می باشد.
8- جهت ورود به برنامه آزمون ، شناسه کاربری: شماره ملی فرد و گذر واژه:هر آنچه بعنوان رمز انتخاب گردیده است،می باشد و در غیر اینصورت از شماره ملی استفاده گردد.

کلید واژه ها: آزمون غیرحضوری حیطه درمانهای اولیه هر خانه یک پایگاه سلامت