آزمون غیر حضوری  « تهدید زیستی و سلامت غذایی ۱  »

۰۲ مرداد ۱۴۰۰ | ۰۹:۲۸ کد : ۱۸۸۴۸ اخبار اصلی
آزمون غیر حضوری  « تهدید زیستی و سلامت غذایی ۱  »

باسلام و صلوات بر پیامبر اکرم (ص) و خاندان مطهرش

سلام علیکم
                احتراماً با عنایت به برگزاری آزمون غیر حضوری  « تهدید زیستی و سلامت غذایی 1  » به میزان  10  ساعت  قابل ثبت در شناسنامه آموزشی همکاران بصورت آزمون الکترونیکی از دوره های عمومی مصوب بسیج جامعه پزشکی دانشگاه در سال 1400 جهت گروه هدف :  کلیه کارکنان دانشگاه و واحدهای تابعه ، بجز نیروهای شرکتی ، خواهشمند است دستور فرمائید مراتب و شرایط شرکت در آزمون که در ذیل خواهد آمد را به کلیه همکاران اطلاع رسانی نمایند:
 1- منبع آزمون تحت عنوان « تهدید زیستی و سلامت غذایی 1 » به منظور مطالعه در سامانه خدمات الکترونیکی –  ( کاربری افراد در سامانه  – سوابق آموزشی –  کتابخانه دیجیتالی  )  بارگذاری گردیده است.
  2- تاریخ برگزاری آزمون 1400/5/17 ( یکشنبه) می باشد.
3-  بازه زمانی برگزاری آزمون از ساعت 12:30  الی  18 می باشد.
4- تعداد سوالات آزمون 30  سوال و حداکثر زمان پاسخگویی 25 دقیقه می باشد.
5-  جهت شرکت در آزمون تاکیداً از مرورگر Chrome  و یا Mozilla Firefox  استفاده شود.
6- هر فرد صرفاً یکبار مجاز به ورود به برنامه و شرکت در آزمون می باشد.
7- آدرس سامانه training-prs.arakmu.ac.ir:22333  می باشد.
8- جهت ورود به برنامه آزمون ، شناسه کاربری: شماره ملی فرد و گذرواژه :هر آنچه بعنوان رمز انتخاب گردیده است ، می باشد و در غیر اینصورت از شماره ملی استفاده گردد.

کلید واژه ها: آزمون غیر حضوری تهدید زیستی و سلامت غذایی 1